Tjena hej!
 
 
Ursäkta min dåliga uppdatering denna veckan , men som ni vet har det varit tenta från i onsdags och innan det satt jag och pluggade!
Kan ni förstå att jag Malin Josefina Nilsson har lagt över 35 timmar på att bara skriva tentan...det är nästan en hel arbetsvecka!
Ni som känner mig och har gått i samma klass som min tror nog att jag ljuger ;o
Nej men är så sjukt stolt över mig själv! Hoppas verkligen att den blir godkänd , annars börjar jag gråta!
 
 
Efter tentan igår så stack vi och åt på donken , riktigt välförtjänta och hungriga efter att endast ha ätit frukost! Fulade oss lite där sen körde Malin hem oss , och jo vad händer när jag ska gå ut ur bilen?
Jo men jag tappar min iphone i marken....tänkte " ah men fan den höll som den alltid gör när jag tappar den "
Men nej bara för jag var så glad igår så gick den givetvis i sönder...hela skärmen och allt de vita är helt spräckt! Plus att det lossnar glassplitter ifrån den! ;o jag får daaaamp!
 
Den ilskan som uppstod var inte och leka med...! Får väl ha en sprucken iphone tills jag kommer hem , om inte mamma o pappa skickar upp en iphone 5 till mig istället ;D
 
 
Vad har mer hänt i veckan?
 
Hmm inte så mycket faktiskt , inte som jag kommer ihåg iaf! Idag blir det inte heller något speciellt tror jag , ligga och slappa efter 3 dagars tenta!
Sitter rätt fint det också faktiskt :D
 
 
 
Idag är det bara 20 dagar till jag kommer hem , vet fortfarande inte om jag ska va hemma 9 eller 16 dagar ännu! 16 dagar hemma hade varit sååå jävla underbart! :D J
 
 
 
o tror de var i tisdags natt det var 4-5 minus , vinter är kommen! Tur jag fick hem 2 mössor i tisdags som jag beställt :D
 
Nej nu ska jag äta frukost och sen kanske göra något vettigt! :)
Ha det bra! :D Puss
 
 
 
Min ena mössa :)
 


Den andra :)
 
 
 
 
ja dom har fan lussekatter på ica här uppe :OOOOOO
 
 
 
Min mcflurry mars , inte alls god! :(
 
 
 
Häromdagen när vi kollade hockey :p