Hejhopp!


Fattar ni att om ca 3 timmar är det December igen? Herregud vad tiden går snabbt....
För lite mer än 3 månader sedan flyttade jag till Norrland och startade ett helt nytt liv , står på mina egna fötter! Ingen mamma och pappa som alltid gör allting åt en , jag får ringa och fixa saker själv , laga mat , tvätta , städa....ja jag får göra allting själv! Jag har haft en jäkligt bra uppväxt då jag inte har behövt göra någonting , det "jobbigaste" jag har fått gjort har väl varit att duka ;o haha! Ja ni hör ju själva! Jag har haft det bra! En familj som alltid funnit där för mig och finns där fortfarande! :D Det är jag evigt tacksam för! En släkt som alltid ställer upp när det behövs!
Tänk vad tiden kan ändras på så kort tid..


Idag har jag inte gjort så mycket , bara legat i min säng och varit riktigt trött och sjukt sur! Vaknade imorse och hittade ingen vettiga resa hem idag heller och sen gick mitt glas sönder! :s
Så somnade om igen och vaknade och gick upp vid 2 istället...
Nu ikväll gick jag till Ica i 10- och utan vantar , kan varit den sämsta idéen detta året , känner inte ens mina fingrar längre och mitt ansikte är fortfarande helt fuckat!
Sen har jag pratat med pappa i telefon lite , pratar typ aldrig med min pappa känns de som! Mamma pratar för honom också när jag pratar med henne haha! Men nu var hon iväg så då tog jag mig tid att prata med pappa! Han tyckte iaf de var skitkul att jag var ute och frös i 10 minus utan vantar! " Malin du kunde väl gått innan idag du har säkert ändå inte gjort något vettigt" hmm ja jo sant! Ångrar att jag inte gick innan ;o

Idag har jag också börjar med min "behandling" med Basiron Wash! Får se om det gör någon förbättring , hoppas innerligt att de gör de! Det är en behandling mot akne så förhoppningsvis försvinner de/det eller vad man säger!
Har tänkt på det många gånger att vilken tur vi tjejer med akne har egentligen , för vi kan dölja de med smink osv , det kan inte killar! Inte på samma vis iaf!
Inte för att jag har så mycket men eftersom äter så enformig och dålig kost här uppe plus att jag inte får samma vitaminer som hemma så har det börjat bli helt konstigt!
Jag har mest ärr i mitt huvud , en vacker dag ska jag behandla dom! :D
Sjuka är att min akne började i åttan när jag fick vattkoppor...haha ja ni läste rätt jag hade vattkoppor när jag gick i åttan! ;o Kan varit de värsta jag varit med om! haha!
Är det någon utav er som har testar Basiron förresten? Vad tyckte ni om det såfall?


Imorgon börjar äntligen julkalendern! Och jag får äntligen öppna min chokladkalender! :D Ja jag har kommit på värsta supersmarta idéen också , att vem orkar asa med sig chokladkalendern hem? Så jag får äta upp alla luckor som är efter den 6;e på en gång! :D Ohlalla!
Köper mig en ny sen när jag är hemma istället! ;D
Hoppas verkligen julkalendern imorgon är bra! HOPPAS!

Nej nu ska jag njuta av mina chips och min cola som jag så tappert gick och köpte i denna kylan!
Ha de bra!
Puss
 
 
Börjar med det svagaste för att testa mig fram! :)



 
 
Bild se i påskas i Simrishamn med min vapendragre Frida! Inte helt nyktra!
 
 
 
Balen med Frida och Jimmy :)
 
 
 
Karnevalen med Emma och Emelie! Emelie som för överigt flyttar till Boden i Januari :D
 
 
Och min fruktasnvärt saknade farmor! Extra jobbigt nu till jul samt när hon fyller år den 2;e Januari! :( <3